CIDAN Machinery Sweden AB står inför en givande och spännande framtid. Just nu pekar försäljningssiffrorna brant uppåt och för att möta den ökade efterfrågan kommer vi gå upp på tre-skift inom flera delar av vår produktion. Vi har nyanställt och använder oss av förstklassiga leverantörer för att klara av efterfrågan och kunna hålla lovade leveranstider.

Under hösten presenterade vi vår stora nyhet på mässor både i USA och i Tyskland, Up/Down bockaren PRO Z. Efter årsskiftet kunde vi visa upp en ny klippsträcka för mässbesökare i Stuttgart. De fick se en ny COMPACT, ännu mer kompakt än föregångaren och nästan dubbelt så snabb. Vi visade även upp ett nytt anslagsbord, instegsmodellen EGS, främst framtaget för K15 och K25. Håll utkik efter fler nyheter som vi kommer presentera under våren.

Vi kan avslöja att vi tidigare har levererat en kantvikmaskin till Vita Huset i Washington och nu i dagarna levererar vi en första kantvikmaskin och sax till en amerikansk gigant inom sociala medier. Som sagt, nu är det tummen upp för CIDAN Machinery Sweden AB och våra produkter CIDAN och Göteneds.

Besök oss gärna på Nordbygg i Stockholm i april eller Elmia Plåt i Jönköping i maj, där får ni se mer av våra nyheter!