Sedan januari 2016 har Euromaskin AB, med bas i Jönköping, tagit över försäljningen av Sangiacomo excenterpressar i Sverige. Sangiacomo har idag 100-talet pressar i olika utföranden i Sverige och är en utav Europas största producenter av excenterpressar.

-Sangiacomo har valt en partner för framtiden; med en stor marknadsandel och ett känt varumärke som Stenbergskoncernen står för, säger Mauro Buriola, försäljningschef på Sangiacomo.

Euromaskin erbjuder nu den svenska marknaden kompletta presslinjer med hasplar, riktverk, smörjutrustning, coiltvätt etc. för att optimera kundernas produktion samt för fullständig service med erfaren servicepersonal.

-Vi är stolta över att blivit utvalda av en av Europas största presstillverkare . Detta faller väldigt väl in i vårt övriga sortiment med industritvättar för plåt, säger Euromaskins försäljningschef Mattias Peterzon.