Scandinavian-Coating-2015Scandinavian Coating – succémässan för den nordiska ytbehandlingsbranschen som 2015 arrangerades på Svenska Mässan i Göteborg återvänder nu till Danmark, där mässan hölls för första gången 2011. Den 15 – 16 mars 2017 träffas hela branschen i Øksnehallen i Köpenhamn för att göra affärer och knyta värdefulla kontakter.

– Nu drar vi igång arbetet för att göra en ännu bättre mässa 2017 och vi satsar stort på att locka fler företag från hela Norden, säger Claus Haarding, ordförande och mässansvarig i Maleudstyrs- og anlægsleverandørernesbranscheforening, MAB. – Vi är så klart lite extra glada att Scandinavian Coating nu återvänder till Danmark 2017 och vi är övertygade om att mässan ligger helt rätt i tiden.

För fjärde gången arrangeras Scandinavian Coating, Nordens främsta mässa inom ytbehandling. Mässan startade 2011 i Danmark och har sedan dess arrangerats två gånger i Sverige. Nu är det återigen dags för dansk mark. Under ett par intensiva dagar träffas ytbehandlare, konstruktörer, tekniker, inköpare och beslutsfattare för att göra affärer och utbyta erfarenheter.

– Vi har redan fått in preliminärbokningar och förfrågningar från företag, både svenska och internationella, som vill ställa ut på mässan, säger Björn Delin, VD på BraMässor, som samarrangerar mässan tillsammans med de nordiska branschföreningarna. – Vi vet att mässan efterfrågas av branschen och detta visade intresse bara bekräftar att Scandinavian Coating är efterfrågad, konstaterar Björn Delin.

Scandinavian Coating 2015 nådde även långt utanför de nordiska ländernas gränser med utställare från bland annat Italien, Turkiet och Tyskland, för att nämna några, och kunde stoltsera med besökare från 15 länder. Det ökande internationella intresset är en trend som ökat de senaste gångerna. Förutom utställningen hölls även ett 20-tal intressanta och uppskattade seminarier om allt från forskningsprojekt till tekniska lösningar.

För mer information,

Björn Delin, VD, BraMässor Sverige AB

bjorn.delin@bramassor.se

+46 723-11 13 15

www.scandinaviancoating.com