Anders Snäckerström har utsetts till ny vd för distanshandelsföretaget Schuchardt Maskin AB i Huskvarna och han tillträder den 16 november. Anders har flerårig erfarenhet från teknikbolag, senast från Kapsch TrafficCom i Jönköping, där han har agerat som projektledare för systemleveranser av vägtullsystem, i och utanför Europa. Anders har en utbildningsbakgrund som civilingenjör vid Luleå Tekniska Universitet. Han efterträder ägaren, Lasse Rydh, som nu koncentrerar sig på styrelsearbete i ett flertal bolag.

– Det skall bli spännande att ta över ledningen för detta fina familjeföretag, säger Anders Snäckerström. Företaget har haft en bra utveckling de senaste åren, och framtiden ser lovande ut. Att få förtroendet att leda bolaget vidare, och ta nästa steg storleksmässigt, ska bli jätteroligt, fortsätter Anders.

Schuchardt Maskin levererar verktyg och maskiner till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum. Försäljningen sker genom e-handel och via en katalog som årligen trycks i 160 000 ex på 6 språk. Utställning, lager och kontor finns i Huskvarna. Bolaget har 11 anställda och faktureringen uppgår till drygt 25Mkr.

För frågor kontakta:

Lasse Rydh Tel: 0705924570 e-post: lasse@lasserydh.se