I samband med ELMIA Subcontractor 2015, kommer Damaskus Maskinskydd AB att lansera ett nytt produktsortiment, Formgjutna gummidetaljer.

Våra formgjutna gummidetaljer är enbart kundunika lösningar. Materialvalet anpassas till produktens applikationsmiljö och vår kompetens finns inom gummi, gummi/metall, polyuretan samt silikon. Vanligaste produkterna som vi tillhandahåller är dämpare, membran, tätningar, bussningar samt polyuretanhjul.

-Att utöka vårt produktsortiment med formgjutna gummidetaljer är ett naturligt steg för oss. Vi har materialkunskap från vårt största produktsortiment bälgar, tillverkning sker hos befintliga leverantörerna, ca 80 % av vår försäljning är kundunika lösningar samt att flertalet av våra befintliga kunder också använder formgjutna gummidetaljer i någon utsträckning, säger VD Peter Almqvist.

För mer information och vid frågor, vänligen kontakta VD Peter Almqvist. E-post: peter.almqvist@damaskus.se Telefon: +46 (0)70 927 95 22