De senaste två årens upplagor av JKPG Metal Inspiration Days har blivit en verklig succé. På mångas begäran samlar därför tre tunga leverantörer till verkstadsindustrin åter sina kunder under gemensamt koncept i Jönköping.

Det är Edströms Maskin, Stenbergs och SVIA som tillsammans arrangerar det unika eventet JKPG Metal Inspiration Days. Den 26–27 augusti kommer kunderna att kunna ta del av inspirerande seminarier, förevisningar av maskiner, produktionslösningar och nätverkande med branschkollegor. I år har vi dessutom utökat programmet med en inspirationskväll, där bland annat Thomas Ravelli kommer hålla föreläsningen ”Se dig själv som en vinnare och ha roligt på vägen”.

Precis som förra året kommer arrangörerna att öppna sina dörrar för besökarna som kan välja fritt ur ett spän¬nande programinnehåll. Syftet med JKPG Metal Inspiration Days är framförallt att under lättsamma former öka kunskapen inom branschen. Dagarna ger goda möjligheter att hitta smarta verktyg för att optimera produktionen och effektivisera vardagen inom verkstadsindustrin. Eller som arrangörerna själva väljer att ut¬trycka det ”mycket snack ger mer verkstad”.

EDSTRÖMS MASKIN har mer än 60 års erfarenhet av att leverera effektiva maskinlösningar. Företaget är expert på produktion och teknik inom skärande bearbetning och plåtbearbetning och samarbetar med flera av världens ledande maskintillverkare.

STENBERGS är en av Sveriges ledande leverantörer av maskiner för verkstadsindustrin. Vi erbjuder maskiner, automation, verktyg, utbildning, service, reservdelar och finansiering i en, för våra kunder, lönsam och trygg totallösning.

SVIA levererar nyckelfärdiga automationslösningar med standardmodeller som grund men med kundspecifika anpassningar. Fokus ligger på automation med seende robotar där industrirobotar kombineras med SVIA:s egenutvecklade visionsystem PickMT™.

Vill du veta mer om JKPG Metal Inspiraton Days, besök www.metalinspirationdays.se