Teknos-virtuell-spraylackeringScandinavian Coating, Nordens ledande mässa inom ytbehandling har nu publicerat konferensprogrammet som kommer att hållas parallellt med utställningen den 19-21 maj i Göteborg i år.

 

– Vi är mycket stolta över att kunna meddela att konferensprogrammet under Scandinavian Coating kommer att bli ännu bättre än under 2013, vilket var en stor framgång, säger Björn Delin, VD för BraMässor som organiserar evenemanget tillsammans med Skandinaviens största branschorganisationer inom ytbehandling. – Vi tycker att programmet håller en väldigt hög klass och vi är mycket glada över att så många talare, svenska och internationella, har beslutat att använda Scandinavian Coating 2015 som sin plattform för att presentera de senaste nyheterna och utveckling för denna bransch.

 

Med heta ämnen som “Sakernas Internet och Industry 4.0” och “Megatrender i målningsteknik” stärker Scandinavian Coating sin position som den ledande informationsförmedlaren med en konferens som återspeglar den allra senaste utvecklingen inom de olika sektorerna av den skandinaviska ytbehandlingsindustrin. Under tre intensiva konferensdagar har besökarna möjlighet att lära sig allt om den senaste tekniken och trender.

 

Scandinavian Coating riktar sig till ytbehandlare, designer, konstruktörer och inköpare i hela Skandinavien. Samarbetet mellan de nordiska branschföreningarna säkerställer att evenemanget har något att erbjuda till alla inom den nordiska ytbehandlingsbranschen.

 

Scandinavian Coating arrangeras av SPF – Svensk Pulverlackteknisk Förening, MAB – Maleudstyrs-og anlægsleverandørernes branscheforening och NPLF – Norsk Pulverlakkteknisk Forening tillsammans med mässarrangören BraMässor Sverige AB.

 

För mer information,

www.scandinaviancoating.com

ScanCoat