se Datum: 10-13 Maj Plats: Jönköping

 

Utskrift

 

Välkommen till Elmia Plåt 2016

Det är hög tid att boka din monter på Elmia Plåt i Jönköping 10-13 maj 2016. Nya Elmia Plåt blir branschens egen plåtmässa och kommer innehålla ett brett utbud av maskiner, verktyg och tillbehör för plåtbearbetningsindustrin.

Elmia Plåt blir en renodlad plåtmässa för plåtindustrin med utställare av maskiner och produkter för bland annat pressning, bockning, stansning, klippning, skärning och ytbehandling. Även leverantörer av material, kringutrustning och efterbearbetning kommer att finnas på plats.

Det kommer att finnas maskiner i drift vilket garanterar en levande och spännande mässa. I nära anslutning anordnas seminarier med fokus på nyheter, material och framtid för industrin.

Fyra mässor samtidigt

Samtidigt som Elmia Plåt går Elmia Svets och Fogningsteknik, Elmia Verktygsmaskiner och Elmia Automation. För första gången går dessa mässor i anslutning till varandra och tillsammans bildar de Sveriges nya arena för svensk tillverkningsindustri.

Välkommen till Elmia Plåt 10-13 maj 2016!