Tord-KackFrån 1/1 2015 är Tord Käck ny styrelseordförande i CNC Factory AB, och övertar den rollen efter Per Hoving.

 

Tord Käck säger; “Det är ett spännande uppdrag i ett spännande företag som jag följt mycket nära under mina närmare 40 år i verktygsmaskins/automationsbranschen. Under en lång tid har jag representerat företag som varit leverantör till CNC Factory och dom senaste två åren verkat som konsult år företaget inom marknads- och affärsutveckling. Jag ser fram emot att fortsätta den positiva utveckling som företaget har, inom modernisering av produktionsutrustning och leverans av automationslösningar. Vi ser stora möjligheter i att modernisera/uppgradera befintliga produktionssystem inom tillverkningsindustrin och det konceptet har en betydande utvecklingspotential”.

 

Mikael Svensson, VD och delägare, säger; “Vi är glada över att knyta Tord till oss i en tyngre roll än tidigare. Tord har en väldigt omfattande branscherfarenhet och marknadskännedom samt en vana att leda och utveckla organisationer. Det här sammantaget gör att vi är övertygade om att Tord kan hjälpa oss att utveckla företaget på ett positivt sätt”.

 

CNC Factorys fokus är produktivitetsökning i befintlig produktionsutrustning. Genom modernisering och/eller uppgradering av maskiner,eller komplettering med automation skapar vi lönsam produktivitetsoptimering. Idag arbetar vi inom tre olika områden:

 

> CNC och Verktygsmaskiner

> Automation, industrirobotar och portalrobotar.

> Service/support, Utbildning, Engineering och Konsulttjänster.

Ytterligare information erhålls genom;

Tord Käck, 070-6776291, tord.kack@cncfactory.se