BigliaLarssons Mekaniska Verkstad i Bjärred är ett familjeföretag med 27 anställda som tillverkar och bearbetar produkter på uppdrag av sina kunder. De är en pålitlig och långsiktig underleverantör till krävande kunder av skärande, finmekanisk bearbetning och montering. För att tillgodose sina kunders behov investerar de i ytterligare en svarv från Italiens största svarvtillverkare Biglia.

 

Maskinen, modell B 750 är den nya generationen kraftiga svarvar där bättre precision erhålls genom strukturen termo symmetrisk och stabilisering av värmekällorna samt ökad produktivitet tack vare den massiva basen. Gjutjärn med prismatiska gejdrar på alla axlar som kännetecknas av hög stabilitet och absorption av optimal vibration. Denna serie av svarvar representeras av den nya 16-läges revolvern med integrerad motor och direkt överföring till de drivna verktygen.

 

För mer info kontakta Hans Lindsten på Ahlsell Maskin AB i Örebro.