CamcoilEuroblech som går av stapeln mellan den 22-25 oktober i Hannover/Tyskland är den ledande internationella teknologimässan för allt inom plåtbearbetning.

 

Vi på Camcoil Systems Sweden AB har nu det stora nöjet att annonsera att vi på denna mässa kommer att presentera vår unika anvisningfria påhaspel.

 

Camcoils haspel har en unik design som möjliggör en slät yta att haspla materialet på och därigenom uppstår inte de problem med veck som konventionella hasplar har.

 

– Veck som uppstår vid påhaspling är ett kvalitetsproblem som förorsakar mycket höga kostnader inom branschen och där det hittills inte funnits någon bra teknologi att komma tillrätta med detta problem. Kostnaderna finns i flera led, från ren skrotningskostnad till goodwill kostnader. Euroblech är rätt forum för att lansera denna produkt och vi räknar med att haspeln ska generera ett stort intresse, säger försäljningschefen Håkan Nilsson

 

– Utvecklingen av den anvisningfria haspeln är ett steg i vårt strategiska arbete att vara det innovativa företaget för produktionsutrustning mot stålbranschen, säger VD Peter Wigarthsson.

 

För mer information kontakta oss på www.camcoil.se