Peter-AlmqvistDamaskus Maskinskydd AB har i juni 2014 genomgått ett ägarbyte. Ny ägare, tillika VD, är Peter Almqvist som förvärvat 100 % av aktierna. Den tidigare ägaren Östen Eriksson kommer att vara kvar i bolaget på konsultbasis under en treårsperiod.

Peter Almqvist har tidigare bland annat varit verksam inom Trelleborgkoncernen. Han har stor erfarenhet av marknaden för gummibälgar vilket kommer stärka Damaskus Maskinskydds ställning inom detta område:

“Damaskus har stor potential att öka omsättningen och lönsamheten. Jag ser gummibälgar som ett nyckelområde där vi kan växa extra mycket. Som ny ägare och VD vill jag förvalta allt positivt som förknippas med Damaskus Maskinskydd AB samtidigt som jag vill ta nya steg i Damaskus historia. Det är en trygghet att Östen Eriksson med sin mångåriga erfarenhet är kvar i bolaget” säger Peter Almqvist.

För mer information och vid frågor, vänligen kontakta

Peter Almqvist VD.

E-post: peter.almqvist@damaskus.se

Telefon: +46 (0)70 927 95 22