Del-av-lab.-mitsubishi

 

NYLI är stolta över att lyfta sin kund Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe som fortsätter satsa hårt på Teknisk Renhet. Under slutet av 2013 fick NYLI ansvaret att designa och leverera Mitsubishi Turbochargers nya renhetslaboratorium.

 

 

Laboratoriet är lokaliserat i anslutning till deras fabrik i Almere, Nederländerna. Laboratoriet är modernt och fullutrustad med spolskåp av CCB-modell, analyssystemet ParticleView4 samt övriga tillbehör. Det här ger företaget en komplett renhetslösning som säkrar företagets produktion. Mitsubishi Turbocharger tillverkar turboladdare till fordonsindustrin och satsar hårt på framtiden och att möta de ökande kraven på Teknisk Renhet. Det här är företagets andra renhetslabb i ordningen levererat från NYLI.

2013Luchtfoto-cutouttur_eng_EFY1