Ruukki-Expression-2Ytterväggar på byggnader kan nu med hjälp av Ruukkis panelsystem få ett helt nytt imponerande utseende. Panelsystemet, som kombinerar design med energieffekt, går under namnen Ruukki Forma och Ruukki Expression.

 

Kommersiella fastigheter och industribyggnader behöver inte längre se tråkiga och anonyma ut. Att det dessutom finns en möjlighet att berätta vem man är och vem som finns bakom den tydliga fasaden, är något som allt fler fastighetsägare har förstått idén med. De optimala möjligheterna till denna förändring står två produktnyheter från stålspecialisten Ruukki för.

 

Den första är Ruukki Forma som är en produkt i stål av olika kvalité och beläggning som installeras utanpå Ruukkis panelsystem. I Ruukki Forma-paketet ingår energipaneler inklusive tillbehör och val av fasadbeklädnadsprodukter från Ruukki Design Palette.

 

Den andra produkten är Ruukki Expression, en folie som man monterar utanpå panelen. Ruukki Expression gör det möjligt att få en unik grafisk design – som en bild – installerad på en fasadyta och som tack vare det öppnar oändliga möjligheter för att ge en byggnad ett alldeles eget utseende. I Ruukki Expression-paketet ingår energipaneler, inklusive tillbehör och folie.