Ulf-Lang-Jag är mycket imponerad av vad Lennart Thorn med söner och medarbetare har åstadkommit med Nyli Kvalitets- & Kontrollteknik AB.Bolaget har en omfattande produktportfölj med allt från handmätdon till mätmaskiner och extraktionsskåp för renhetsmätning. Till detta kommer kontraktsmätning och kalibrering vilket gör bolaget till Väst-sveriges mest kompletta mätbolag. Med min bakgrund med 12 år i Hexagon och tidigare VD för CE Johansson är det min vision att tredubbla omsättningen på 5 år och det med en fokuserad säljinsats, hårt arbete och en strategisk omstuvning av vissa produkter säger Ulf Lang

 

-Vi går in i en ny fas i vår tillväxt där Ulf är rätt person att klara detta. Ulf har med sin gedigna erfarenhet från tillverkningssidan samt inom området mätteknik i ledande befattningar en bakgrund som passaross mycket bra. Med Ulf i ledningen ser vi att han kommer att lyfta företaget till nya ”höjder” säger Lennart Thorn tidigare VD

 

Lennart Thorn kommer fortsättningsvis vara delaktig i de projekt som kommer upp inom Nyli när så efterfrågas. Utöver detta kommer Lennart verka inom familjeföretagets nya bolagsstruktur i första hand från FyrThorn AB där bolagen FyrThorn Fastigheter AB, Nyli, Kvalitets-& Kontrollteknik AB, samt Bolaget FyrThorn Mätteknik AB och bifirma FyrThorn Design ingår.