Sinjet-RDFPå EMO mässan i Hannover den 16-21 september presenterar OSBORN International en komplett automatiserad robotcell ämnad för gradning/polering/slipning av gjutna detaljer, modell Sinjet RDF.

 

Sinjet RDF är en robotcell för automatiserad bearbetning för polering, gradning och slipning. Med flexibelt val av poler-, grad- och slipenheter skapas stora möjligheter för enkel, ekonomisk och effektiv bearbetning. OSBORN kommer att visa en robotcell bestående av en Polerenhet, en dubbel Slipenhet och en dubbel Borstenhet. Dessa betjänas av en stabil robot med vision.

 

Polerenheten är en ny produkt från OSBORN gjord för polering med stora polerskivor upp till 1m diam. Polerskivan är variabelt inställbar i hastighet genom en enkel HMI.

 

OSBORN visar även en nyutvecklad dubbel Slipenhet med flexibelt användningsområde, enkelt omställningsbar för att anpassas efter olika produkter.

 

Utrustningen är utvecklad i OSBORN’s produktionsanläggning i Huskvarna, Sverige, där också tillverkning och anpassning sker.

 

EMO – Hannover, 16-21 september – Hall 11, Monter A72.

 

För mer information

Ann Kittendorff – Försäljningschef

036 – 38 92 20

070 – 310 36 44

kittendorff@osborn.se