Scanplåt-ÖverblickUppskattningsvis 300 ton maskiner hos 63 utställare samt 3 125 besökare var inte så illa för förstagångsmässan ScanPlåt som hölls på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 maj.

 

-Som arrangörer är vi mycket nöjda med mässan, trots att det är klart att vi gärna hade sett både fler utställare och besökare, säger Björn Delin från Nice Events Scandinavia som tillsammans med Svenska Mässan arrangerade ScanPlåt. – Vi kände ett stort engagemang bland utställarna som verkligen har jobbat hårt med oss för att marknadsföra mässan. Detta var ett steg i rätt riktning mot att skapa en ny skandinavisk mötesplats för plåtbranschen, något som har saknats i många år. Utställarna hade påkostade montrar och de allra flesta visade maskiner. Intercut sålde tre maskiner under ScanPlåt och var nöjda med arrangemanget.

 

“ScanPlåt var en bra mässa för oss”, säger Anders Pettersson, VD på Intercut. – Det fanns ett genuint intresse för våra produkter och tjänster hos besökarna. Vi satsade stort med en stor monter med många maskiner, och det gav resultat: vi sålde tre maskiner på tre dagar!

 

För vidare information, kontakta:

Björn Delin, VD, Nice Events Scandinavia

bjorn.delin@niceevents.se

0723-11 13 15