Bestall-HarDorato Tools lanserar nu en tjänst för beställning via mobilen. Inledningsvis har repetitionsartiklar som vändskär utrustats med en unik QR-kod för varje artikel.

 

Vid scanning av QR-koden genereras ett mail som redan är ifyllt med mailadress till Dorato Tools, ämnesrad samt artikelnummer. Det enda man behöver göra är att fylla i antal, ordernummer och kundnamn.

 

När detta är ifyllt är det bara att klicka på ”skicka” knappen och beställningen är iväg.

 

”På det här sättet ökar vi tillgängligheten på våra produkter, samt kvalitetssäkrar order-hanteringen då vi undviker felbeställningar. Vi har också förhoppningen att detta ska hjälpa kunden att spara dyrbar administrativ tid ” Säger Mikael Gyllhamn, VD på Dorato Tools.

 

För mer information, gå in på Dorato Tools hemsida www.d-tools.se och klicka på nyheten ”Beställ med QR-kod”