steel_tubes

De främsta maskinföretagen kommer att vara på plats, konferensen ”Plåt i världsklass” erbjuder högaktuella presentationer och branschfesten blir en rolig upplevelse att blicka tillbaka på. Besökare på ScanPlåt kommer att få ut mycket av sitt mässbesök.

“Aldrig har så många plåtmaskiner visats i Sverige under ett och samma tak”, säger Björn Delin på Nice Events Scandinavia, som tillsammans med Svenska Mässan arrangerar ScanPlåt. – “Vi är mycket stolta över våra utställare som visar upp massor med nyheter och vi är även väldigt nöjda med konferensprogrammet, som ingen som är i branschen bör missa”

Ett 70-tal företag ställer ut, däribland flertalet internationella. Många av utställarna presenterar världsnyheter på mässan, så som Amada som tar med sig världens snabbaste fiberlasermaskin. Trumpf kommer att visa kombibearbetning av stans och laserteknik i sin monter samt hur man effektiviserar produktionen och ökar lönsamheten. Och One Automation visar upp en 45 ton Excenterpress på mässan.

Av seminarierna vill Boel Wadman på Swerea IVF, som har ansvarat för att sammanställa konferensprogrammet, gärna lyfta fram de som hålls av IKV Tools och AP&T som handlar om hur småföretag kan lyckas. Viktreducering, smartare bearbetning och nya material är spännande och aktuella teman som tas upp på den kostnadsfria konferensen som hålls på mässgolvet under de tre dagar som ScanPlåt pågår.

Branschfesten som hålls på Liseberg den 29 maj är i dagsläget i stort sett slutsåld. De som har lyckats köpa biljett kommer att få en härlig vårkväll på Liseberg med god mat och dryck samt en fartfylld och medryckande show av Stefan & Kim.

För att registrera sitt kostnadsfria besök går man till www.scanplat.se

För vidare information, kontakta:

Björn Delin, VD, Nice Events Scandinavia

bjorn.delin@niceevents.se

0723-11 13 15