2871_Crownloc_Plus_ApplicationSeco utökar Crownloc® Plus sortimentet med utbytbara borrkronor och tillhandahåller nu även borrlängden 8xD. Genom hög flexibilitet och höga prestanda erbjuder Crownloc Plus väsentliga fördelar när det gäller såväl produktivitet som kostnadseffektivitet. Utöver utmärkt spånevakuering och slitstyrka minimeras också behovet av att byta ut ett helt verktyg vid slitage, detta tack vare att borrkronorna är utbytbara. När skäreggen blir sliten byts endast borrkronan ut med hjälp av Crownloc Plus-nyckeln. En säker fastspänning garanterar hög stabilitet samtidigt som skiftet av borrkronan sker snabbt och enkelt. Det unika systemet reducerar behovet av verktyg i lager och ger även utmärkt skärprestanda.

 

Crownloc Plus-borrkroppar är försedda med djupa och breda spånkanaler som optimerar spånevakueringen och bidrar till längre livslängd. Borrkronan har en optimerad geometri och ett TiAlN-lager för förbättrad prestanda och bättre slitstyrka.

 

Crownloc Plus borrar finns i diametrar från 12.00-19.99 mm och förutom nya 8xD-, även i befintliga 3xD- och 5xD utföranden. Verktygen kan användas med Weldon, hydraulisk chuck och verktygshållare för krympmontering.

 

För ytterligare information om Crownloc Plus Klicka här