HBM_Stefan_NageusHBM stärker sin säljorganisation i Sverige ytterligare och anställer Stefan Nagéus som ny försäljningsingenjör. Stefan ska arbeta med försäljning och support av HBM:s breda sortiment av test- och mätprodukter med södra och västra Sverige som huvudsaklig marknad.

Stefan Nagéus kommer att vara baserad i Borås och ingå i HBM:s nordiska säljteam.

-HBM är ett starkt varumärke och är kända för hög kvalitet med avancerade teknik i framkant. Jag ser goda tillväxtmöjligheter i sydvästra Sverige bland annat inom fordonsindustri och övrig tillverkande industri. Att kunna erbjuda en lokal närvaro och samtidigt dra nytta av den expertis som finns i det nordiska nätverket passar väl våra kunders behov, säger Stefan Nagéus.

Stefan Nagéus är civilingenjör i botten och har lång erfarenhet inom test- och mätbranschen bland annat från PCB Piezotronics AB och Bruel & Kjær.

För ytterligare information, kontakta:
Presskontakt HBM Sverige : Cecilia Höglund
Tel : 08-756 23 33
E-post : cecilia.hoeglund@hbm.com