AP-T-LogoEventUnder 2013 kommer AP&T att arrangera expertseminarier om presshärdning på ett antal platser jorden runt. Deltagarna får ta del av både praktiska erfarenheter och de senaste framstegen inom forskning och utveckling.

– Intresset för presshärdning fortsätter att växa och tekniken utvecklas kontinuerligt. Att besöka ett av våra seminarier är ett väldigt bra sätt att hålla sig uppdaterad om vilka möjligheter presshärdning erbjuder, säger Per Josefsson, global försäljnings- och servicechef på AP&T.

På AP&T:s seminarier möter deltagarna expertis från såväl AP&T som andra teknikföretag och akademi. På seminarierna demonstreras också hur man kan skräddarsy en presshärdningslinje med hjälp av virtuell simulering.

Här nedan visas preliminära platser och datum. Detaljerad information publiceras under Events.

  • Turkiet (Bursa) 19-20 mars
  • Tjeckien (Brno) 16 april
  • Storbritannien (Birmingham) 18 april
  • Kina (Shanghai) 30-31 maj
  • Japan (Yokohama) 4-5 juni
  • USA (Detroit) 11-12 september
  • Brasilien (Belo Horizonte) 30-31 oktober