haas125Haas Automation, Inc. i Oxnard i Kalifornien rapporterar att 2012 var det bästa året i företagets 30-åriga historia med intäkter som översteg 967 miljoner USD – en ökning på 11,5 procent i jämförelse med 2011 – och tillverkningen av CNC-maskiner översteg 13 300 enheter, vilket innebar en ökning med 5 procent. Siffrorna för 2012 förstärker Haas Automations ställning som världsledande tillverkare av CNC-maskiner.

 

Försäljningen av CNC-maskiner var fortsatt stark under 2012 och december uppnådde nästan ett rekord med 1512 sålda enheter. Den totala försäljningen översteg 13 000 maskiner – en ökning på 6 procent i jämförelse med 2011 – och företaget levererade 13 324 enheter i hela världen, varav mer än hälften till internationella marknader.

 

”Det var ett fantastiskt år”, säger Haas verkställande direktör Bob Murray, ”vårt bästa år någonsin. Vi har till stor del våra internationella kunder att tacka för detta. Vi kommer att fortsätta investera i våra växande internationella marknader och se till att alla Haas-kunder får de högklassiga produkter och den världsklasservice som de förtjänar”.

 

Alla Haas-produkter byggs i företagets 93 000 kvadratmeter stora fabrik i södra Kalifornien. De distribueras över hela världen genom ett globalt nätverk av Haas Factory Outlets som erbjuder det bästa i branschen när det gäller, service och support.

 

Just nu finns det mer än 170 Haas Factory Outlets världen runt i över 50 länder och fler planeras för framtiden.

 

”Vårt växande nätverk med Haas Factory Outlets gör att vi kan förse Haas-kunder i hela välden med lokal tillgång till Haas-produkter, försäljningshjälp, reservdelar och fabriksutbildad servicepersonal”, fortsätter Bob Murray. ”Vårt åtagande att hjälpa våra kunder är en av drivkrafterna bakom Haas Automations framgång i hela världen.”

 

Mer information om Haas Automation och Haas-produkter hittar du på www.HaasCNC.com.

 

 

Kontakt för ytterligare information:

MBMC – International Press and Publicity

+44 (0)1603 283 601

press@mbmc-uk.com

Haas_family