Svenska-mässanSwerea IVF, med nätverket Plåtforum, går in som medarrangör av ScanPlåt på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 maj. De kommer bland annat att ansvara för seminarieprogrammet samt på olika sätt bidra med sin kompetens.

 

–        Vi är både stolta och glada över att kunna presentera Swerea IVF som vår nya partner, säger Björn Delin, VD på Nice Events som tillsammans med Svenska Mässan är huvudarrangör för ScanPlåt. – Med sin kompetens och sitt nätverk kommer Swerea IVF starkt att bidra till att ScanPlåt blir en högkvalitativ mötesplats för plåtbranschen.

Plåtforum inom Swerea IVF är ett nätverk för företag inom plåtbranschen. Det startades 1991 av Swerea IVF, och har idag medlemmar från ett 70-tal företag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

–        Det känns som en självklarhet att vi ska vara med på ScanPlåt. Med hjälp av våra forskare och breda kontaktnät ska vi skapa ett högaktuellt seminarieprogram, säger Boel Wadman, projektledare och forskningskoordinator på Swerea IVF. – Vi är glada att få bidra till att ScanPlåt blir den mötesplats som plåtbranschen har behövt i många år.

Swerea IVF kommer bland annat att ansvara för ett högklassigt seminarieprogram som erbjuder det senaste inom forskning och teknologi vilket kommer att locka många viktiga besökare till ScanPlåt.

ScanPlåt arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 maj, 2013. Parallellt med ScanPlåt (den 29-30 maj) går Scandinavian Coating, Transport & Logistik och Clean Service & Supply.

Swerea IVF arbetar med tillämpad forskning och utveckling och fokuserar på industrins produkt-framtagningsprocesser, d.v.s. produktutveckling, produktion och eftermarknad. I nära samverkan med företag både nationellt och internationellt, tar Swerea IVF fram kunskap av spetskaraktär för att stärka industrins konkurrenskraft.

För mer information om ScanPlåt, kontakta Björn Delin på Nice Events Scandinavia, bjorn.delin@niceevents.se eller 0723-11 13 15

 

För mer information om Plåtforum eller seminarieprogrammet på ScanPlåt, kontakta Boel Wadman på Swerea IVF, boel.wadman@swerea.se eller 070-780 61 80