Från och med den 1 oktober 2012 avslutade Luna sin marknadsföring och distribution av rundbockningsmaskiner samt manuella plåtsaxar tillverkade av Nossebro Mekaniska Verkstad AB, vilka såldes under varumärket Luna. Dessa säljs numera under varumärket Nosstec.

Distribution och försäljning hanteras nu av Nosstec AB, ett nystartat företag till Nossebro Mekaniska AB. Nosstec AB kommer exklusivt att fokusera på marknadsföring av plåtbearbetande maskiner. Som ett tillägg av de maskiner som tidigare såldes via Luna kommer även klippsträckor i det närmaste att presenteras.

Vi är övertygade om att detta steg kommer ge närmare kontakt mellan dig som kund och vår tillverkningsenhet. Vi kan nu ge en mycket snabbare och bättre respons till de förfrågningar som ni har och även ge support i era diskussioner med slutkunder gällande speciella anpassningar eller utveckling av maskiner som möter era specifika önskemål.

För mera information, se www.nosstec.se