HPMT-fräser

KYOCERA UNIMERCO AB presenterar en ny serie fräsar från HPMT för fräsning i aluminium. Programmet består av raka fräsar, fräsar med hörnradie, fullradiefräsar och skrubbfräsar. Men även fräsar med differentierad tanddelning som genererar mindre vibrationer vilket möjliggör högre avverkningshastighet, mindre missljud och bättre ytkvalitet.

Fokus vid framtagningen av dessa fräsar har varit kortare bearbetningstider och bättre livslängd för ökad produktivitet.

Man har uppnått detta med hjälp av nya geometrier, bättre ytfinish och en ny slipning över skäreggen vilket har resulterat i ett lättskärande verktyg med effektiv spånavgång och bättre ytfinish på detaljen.

KYOCERA Unimerco AB introducerar serien i Januari 2013 och lagerför standardsortimentet.

 

För mer information klicka här