Horn_logo

 

Från och med 2 januari hanteras försäljningen av Horns produkter genom det nyetablerade “Paul Horn Sverige och Danmark”. Etableringen är ett samarbete mellan Paul Horn GmbH och JR Tool ApS i Danmark.

 

Det dagliga arbetet i Sverige kommer att hanteras av personer med god kunskap om Horns verktyg och den svenska marknaden. För beställningar av verktyg och support gäller telefonnummer 019-277 76 06 eller info@phorn.se . Besök även www.phorn.se för den senaste informationen.

 

Det är en naturlig utveckling och en önskan från Horn`s ledning att verktygen nu representeras mer direkt på den svenska marknaden. Önskan är ett starkt produktprogram där HORN, som i Danmark, är i centrum.

 

Det svenska huvudkontoret är beläget i Örebro, medan logistiken samordnas från JR Tool i Danmark. Kombinationen av Paul Horn`s standard verktygsprogram och JR Tools omfattande lager, av bland annat maskintillbehör till längdsvarvar, gör oss redan från början till en seriös partner för våra kunder. Målet är att få det tekniska kunnande så nära kunden som möjligt, kombinerat med tillgången av rätt verktyg för jobbet.

 

För ytterligare information:

 

Rudy Bonde, mobil +45 4030 9566

 

Jan Eilenberg, mobil +45 2021 9066