Den 1 september tar Karla Eklund över rollen som projektledare för norra Europas ledande underleverantörsmässa, Elmia Subcontractor. – Jag är väldigt motiverad och mycket stolt över detta förtroende. Jag tar mig an en stark mässa med stor potential att fortsätta växa och utvecklas, säger hon.

 

Karla Eklund har över 20 års erfarenhet av fackmässor inom en rad olika branscher. Därmed är hon en av Elmias mest meriterade projektledare.

– Att arbeta med underleverantörsmässan och lära känna denna bransch ska bli en mycket spännande utmaning som jag tar mig an tillsammans med ett skickligt och erfaret projektteam, säger hon och fortsätter:

– Jag kommer att lägga stor vikt vid att jobba nära mässans utställare, besökare och branschorganisationerna för att kontinuerligt lyssna på deras tankar och testa av mina idéer. Deras input är otroligt värdefull för mässans utveckling.

 

Trots en osäker konjunktur har mässan de senaste åren fortsatt att generera affärer för mångmiljardbelopp.

– Mässans viktigaste uppgift är att vara en bärkraftig marknadsplats för branschen, ett stabilt fundament för utveckling och tillväxt. Det är den idag, och vi kommer självklart att arbeta för att ta den in i framtiden, säger Karla. Karla Eklund efterträder Jonas Ekeroth som går vidare till tjänsten som vd för Handelskammaren i Jönköpings län.

 

För mer information vänligen besök www.elmia.se