STJ Sliptjänst AB i Norrköping är ett av Sveriges äldsta sliperier grundat 1924. I början av november tog man över agenturen för Jaufasas Segmentklingor på den Svenska marknaden.

 

”Spanska Jaufasa passar perfekt in i profilen som en leverantör till den Svenska stål- och mekaniska industrin. Tillsammans med våra tidigare varumärken såsom Ultra bandsågsblad och Jem Hss-klingor får vi nu ett komplett verktygssortiment till våra kunder” Säger Ronny Henrysson ägare.

 

Sliptjänst AB är inne i ett expansivt läge så under året har de anställt mer personal, utökat deras turbils körningar och även köpt in en ny klingslip för hårdmetallklingor en Utma AL-1200.

 

”I vår slipverkstad slipar vi även alla förekommande verktyg för industrin, tex planslipning av saxskär upp till 6500 mm, Segmentklingor upp till 2200 mm och hårdmetallklingor upp till 1420 mm. Svetsningen av bandsågsbladen gör vi själva, allt för att ha så snabba leveranser som möjligt. Vi hoppas att med intåget av Jaufasa i Sliptjänst produktprogram ha chansen att växa ytterligare i mellansverige” Avslutar Ronny

 

För mer information vänligen kontakta

Sliptjänst AB

011-12 52 49

info@sliptjanst.se

www.sliptjanst.se