Sonnebring Engineering & Trading AB, baserat i Linköping, har nu utsetts till agent i Sverige för Sika Profili SrL, ledande italiensk producent av rullformade specialprofiler framställda från tunnplåt.

Företaget är placerat i närheten av Venedig/Treviso och har ca 20 anställda och en produktionskapacitet på ca 4000 ton.

Genom rullformning kan man framställa mycket komplicerade tvärsnitt, antingen öppna eller slutna samt vid behov med håltagning gjord i processen. Material är kolstål (kallvalsat, varmvalsat, galvaniserat eller målat), rostfritt stål, aluminium, koppar och mässing. De rullformade stålprofilerna används t ex i automatiska dörrstängare, säkerhetsklassade dörrar och fönster, hissar och liftar, komponenter till fordon och lantbruksmaskiner.

Sonnebring Engineering & Trading AB erbjuder förutom ovan nämnda produkter även kalldragna och varmvalsade stålprofiler samt kalldraget stål från några av världens ledande tillverkare Calvi SpA, SIPA SpA, Falci SrL, Losal SA, Calibrados Pradera SA samt Nueva Incal SA.

För mera information,

kontakta Per-Åke Sonnebring,

VD för Sonnebring Engineering & Trading AB

tfn 070-202 43 64

e-post sales@sonnebring.se