Framtidens IT-system ska optimera verksamheten, minimera administrationen och är papperslöst, säger System Anderssons vd Thomas Candemar. De flesta system som finns på marknaden idag använder gammal teknik, därför kan företagen som använder dessa inte nyttja de fördelar som ny teknik och smartare funktioner innebär. Potentialen för bättre företagande med Aktivt IT är enorm.

 

– Andersson Aktivt IT är resultatet av flera års utveckling. Det är ett helt nytt arbetssätt för framtidens företag som ger ökad tidsbesparing, säkerställer kvalité och leveranstid och därmed ökar också konkurrenskraften, säger Thomas Candemar. Med Andersson Aktivt IT kan användaren sköta allt från tidrapportering, materialhantering, göra arbetsbyten och sköta leveranser i en och samma terminal. Har man frågor till sin kund eller vill meddela att produkterna är på väg är det bara att skicka ett mail direkt via terminalen. I monitorn ser alla vilka jobb som ska göras och levereras vilket gör att personalen kan ta egna initiativ och hålla leveranstiderna. Med Andersson Mobil får du alltid rätt information från produktionen var du än befinner dig. Där får du en att göra lista som gör att du kan fatta rätt beslut vid varje tillfälle. System Andersson har över 30 års erfarenhet av att spara tid och pengar åt våra kunder. Med innovativa lösningar och kunden i fokus har vi utvecklat lättanvända produkter som skapat största möjliga effektivisering. Thomas Candemar vd för System Andersson utsågs till Årets företagare i Jönköping 2011 av Företagarna.

 

För mer information

besök oss i vår monter B06:58 på Elmia Subcontractor eller kontakta

Thomas Candemar på mobilnr: 070-574 22 09.

www.systemandersson.se