AP&T etablerade sig med egen försäljnings- och serviceorganisation i Kina 2009. Sedan dess har utvecklingen gått spikrakt uppåt. Nu flyttar företaget till ett nytt, större kontor.

 

Framför allt är det försäljningen av presshärdningslinjer till fordonsindustrin som växer kraftigt i Kina, men även utrustning för hydroformning och tillverkning av plattvärmeväxlare går starkt. Både inhemska och europeiska företag finns bland kunderna. Personalstyrkan har utökats från tre till tio personer och nyligen flyttade man till ett nytt, betydligt större kontor i centrala Shanghai.

 

– Den kinesiska marknaden är oerhört intressant och strategisk betydelsefull. Genom att förstärka vår närvaro i Shanghai kommer vi att kunna möta våra kunders behov på ett ännu bättre sätt än tidigare, säger Per Josefsson, global försäljnings- och servicechef på AP&T.

 

För mer information gå in på se.aptgroup.com