Bob Strujik, VD Fanuc Nordic

Bild:Bob Strujik, VD Fanuc Nordic

Fanucs nordiska verksamhet är sedan september 2012 sammanslagen till en gemensam enhet. Nu stöds både CNC- och robotverksamheten av en personalstyrka på 27 personer, baserat i Sollentuna. 

Nyttan för kunden är uppenbar: komplett produktutbud på ett ställe för alla frågor inom automatisering – One-stop shopping. Med ett team av serviceingenjörer i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum har FANUC nu en fullständig täckning för att stödja verktygsmaskintillverkare, distributörer, robot-systemintegratörer och användare lokalt för CNC och robotar. Från huvudkontoret i Sollentuna ges 24/7 (telefon)support till användare av de olika produkterna. På huvudkontoret finns dessutom ett utbildningscentrum för CNC och robotar samt ett komplett reservdelslager för alla produkter. Teamet leds av Bob Struijk (46), född i Nederländerna, med 15 års erfarenhet av FANUC-expansion i centrala och södra Europa.

Mer information kan erhållas från:

FANUC Nordic

Box 441 (Hammarbacken 4B)

SE-191 24 Sollentuna

Ph. +46 8 505 80 752

info@fanuc.se

www.fanuc.eu