Hur kan jag öka lönsamheten med hjälp av automatisering? Hur kan robotar öka min konkurrenskraft? Kan den nya tekniken hjälpa mig att utveckla mitt företag? Frågorna är många när det gäller komplicerad ny teknik. Som tur är finns det svar – mitt på mässgolvet under Elmia Automation 8-1 maj i Jönköping finns Robotdalen och sprider kunskap och svarar på frågor.

 

– Flera av Sveriges ledande systemintegratörer kommer dagligen att hålla korta seminarier där de presenterar smarta lösningar från konkreta kundcase, berättar Jessica Karlsson, kommunikationsansvarig på Robotdalen, i aktiviteten som fått namnet ”Automationscentralen presented by Robotdalen”.

 

– Dessutom finns vi naturligtvis på plats med vår expertis för att kunna svara på alla frågor som mässbesökarna säkert har.

 

Robotdalens engagemang på mässgolvet är en del i det unika samarbetet som tecknats mellan Robotdalen och Elmia och som är ett led i en gemensam strävan att stärka den svenska industrin genom automation och robotisering. Robotdalen är en gemensam satsning från tre mellansvenska län, regionala företag, EU samt Vinnova och arbetar med utvecklingsprojekt inom de tre kärnområdena fältrobotik, hälsorobotik samt industrirobotik. Du hittar detaljerat dagsprogram för aktiviteterna i Automationscentralen på Elmia Automations hemsida.

 

För mer information vänligen kontakta

Elmia Automation

Websida: www.elmia.se/automation

Kontaktperson: Lina Kåvestam

Tel. direkt: 46 36 15 22 03

Mail: lina.kavestam@elmia.se