Bildtext: Vi har kunder inom en rad olika branscher, men alla har intresse av att förbättra sin produktivitet och det kan vi hjälpa dem med, säger Jan Jonasson på AP&T.

På Elmia Automation 8-11 maj finns AP&T på plats för att visa hur företag som arbetar med plåtformning kan förbättra sin produktivitet med hjälp av automation.

– Vi har kunder inom en rad olika branscher, men alla har intresse av att förbättra sin produktivitet och det kan vi hjälpa dem med, säger Jan Jonasson på AP&T.

AP&T erbjuder allt från nyckelfärdiga produktionslösningar till automatisering och uppgradering av befintlig utrustning av olika fabrikat. Genom att integrera de maskiner som används i tillverkningen med hjälp av automation, finns stora vinster att göra. Framför allt handlar det om att kunna uträtta mer nyttigt arbete på kortare tid med begränsade resurser. En hög flexibilitet och möjlighet att snabbt ställa om produktionen när behoven förändras är ytterligare ett önskemål som många företag har.

– Elmia ger oss möjlighet att träffa både nya och nuvarande kunder, för att diskutera hur vi tillsammans kan göra deras verksamhet konkurrenskraftigare för framtiden med hjälp av den senaste automationstekniken.

Välkommen till monter D05:30!

För mer information, vänligen kontakta:

AP&T AB

Jan Jonasson, Senior Area Sales Manager

Telefon +46 325 66 18 67

E-mail jan.jonasson@aptgroup.com

Internet se.aptgroup.com