Anders Kock

Distrikt säljare med utgångspunkt från regionkontoret i Västerås.Anders ansvarar för försäljning och kundsupport inom följande län:Örebro, Västmanland, Dalarna, Uppsala och delar av Gävleborgs.Med sin 24 års erfarenhet inom skärande bearbetning har Andersmycket god insikt i verkstadsindustrins utmaningar att stärka sinkonkurrenskraft genom produktivitets ökning och kostnadseffektivproduktion, samt vilka krav som ställs på en leverantör för att nå fram till målen. Anders kommer närmast från företaget Conrit i Västerås.

Mobil 070-200 32 24

Bo Pettersson

Innetekniker med placering på Colly Verkstadstekniks huvudkontor i Kista.Huvudsakliga uppgifter är att genom nära samarbete med våra kunder, designaoch offerera verktyg utifrån kundspecifika krav och bästa verktygsprestanda.Bo telefonsupportar även våra kunder med teknisk rådgivning och annan servicesom rör kundsupport. Med sina 6 år som produktionstekniker och 15 år somkonstruktör av kundanpassade verktyg på Sandvik Coromant, har Bo storerfarenhet av vad som förväntas av en leverantör och på vilket sätt man bästkan uppfylla dem.

Tomas Sörensson

Administrativ assistent med placering på Colly Verkstadsteknik Sliperiet i Huddinge Tomas uppgifter är all lagerhantering och kontakt med våra legoleverantörer.Han utför leveranser med bil och sköter även vår posthantering i Huddinge.Tomas har tidigare varit anställd hos ICA-handlarna i Årsta där han arbetatI 25 år på lagret.

Mobil 0722-375 701