– Automation är en viktig förutsättning för utvecklingen av den svenska industrin. Därför är det verkligen på tiden att det arrangeras en renodlad automationsmässa där marknadens ledande aktörer kan visa upp nyheter och lösningar som stöder och driver utvecklingen framåt.

 

Tomas Berg är Product Sales Manager för affärsområdet Automation i det världsomspännande företaget Schunk Intec, världens största tillverkare av expanderande chuckar och svarvchucksbackar, men också marknadsledande i Europa inom gripdon till industrirobotar.

 

– Vi sitter just nu och finslipar vårt mässdeltagande, men jag kan avslöja att vi kommer att fylla vår stora monter med produktionssystem inom automation och naturligtvis visa upp vårt breda utbud av små och stora gripdon. Dessutom visar vi nyheter inom robottillbehör och verktygsväxlare. Och med tanke på den uppmärksamhet våra produkter fått under hösten, bl a på tyska mässan Motek i oktober, så är jag övertygad om att vi ska kunna visa besökarna attraktiva lösningar som hjälper deras företag att öka konkurrenskraften.

 

– Jönköping ligger bra till geografiskt så det finns alla förutsättningar för en bra mässa, avslutar Tomas.

 

För mer information

Projektnamn: Elmia Automation

Websida: www.elmia.se/automation

Kontaktperson: Lina Kåvestam

Tel. direkt: 46 36 15 22 03

Mail: lina.kavestam@elmia.se