Nu är det dags igen. MAINTAIN är den internationella fackmässan för industriellt underhåll. Den 16-18 oktober 2012, på M O C i München, presenteras allt från optimeringsmöjligheter av anläggningar och maskiner, till rådgivning, expertanalyser och underhåll i allmänhet.

 

På MAINTAIN möts ett omfattande utbud av tematiskt fokuserade tjänster och originaltillverkare för att presentera sitt breda spektrum för industrin. Som spegel och impulsgivare för industriellt underhåll, fortsätter MAINTAIN, i nära samarbete med ledande branschexperter, att kontinuerligt utveckla sig på basen av aktuellt marknadsinflytande och branschbehov. Mässan riktar sig till såväl stora, som små företag, som vill förbättra och effektivisera sin industriella verksamhet.MAINTAIN 2010 besöktes av 3500 personer och den 11000 kvadratmeter stora mässan bjöd på närmre 200 utställare.

 

Mer information:

www.maintain-europe.com