Mapal hydraulchuckar kännetecknas av hög rundgångsnoggrannhet, hög repetering noggrannhet, enkelt handhavande utan någon extra utrustning och höga spännkrafter. Dagens program kommer nu att utökas med hydraulchuckar med radiell längdjustering.

Den radiella längdjusteringen är speciellt fördelaktig när chucken är fastspänd i spindeln och verktyget behöver justeras axiellt. Den axiella justeringen görs enkelt med en kort insexnyckel. Den tillförlitliga och säkra längdjusteringen görs med hjälp av en stabil och säker snäckväxel i chucken. Självlåsningen av snäckväxeln säkerställer att verktyget inte rör sig vid axiell belastning.

Alla skaft diameterar från Ø 6 till Ø 32 är tillgängliga i kombination med följande verktygskonor HSK-A 40 , 50 , 63 , 100 och HSK-C 40 , 50 , 63. Chuckar med annan totallängd är också tillgängliga som option.

Fördelar för Dig som kund:

  • Tillförlitlig, säker och noggrann längdjustering med snäckväxel.
  • Verktygsbyte och justering av verktygslängden möjlig i maskinen.
  • Chuckar med radiell längdjustering är också möjlig att få som special.
  • 10 mm inställningsområde för samtliga skaft diametrar.

För Mer information kontakta: Colly Verkstadsteknik på tel: 08-7030100 Alternativt gå in på : www.collyverkstadsteknik.se