Filterteknik Sverige AB kan idag presentera Hans Ardstedt som ny försäljningschef på Filterteknik. Han tillträdde 5 december och kommer att ansvara över Filtertekniks samlade säljkår. Han efterträder Per Wallin som kommer jobba vidare med utbildning och utveckling inom Filterteknik.

Hans Ardstedt, 52 år, kommer närmast från Cargotec där han vart verksam i diverse roller under de senaste tio åren. Senast som District Sales Manager med placering här i Karlstad.

– Med mer än 25 års erfarenhet och kunskap av försäljningsbranschen kommer Hans tillföra en ny och spännande dimension i Filtertekniks framtidssatsning, säger Filtertekniks VD, Ingemar Moland.

– Jag tar över en redan stark säljavdelning och min uppgift är att utveckla och förädla. Både individen och gruppen. Ett spännande uppdrag jag verkligen ser fram emot, säger Filtertekniks nya försäljningschef, Hans Ardstedt.

För mer information vänligen kontakta:

Hans Ardstedt

Försäljningschef

Tel: 054-69 09 26

Mail: ha@filterteknik.se