Sandvik Coromant har lanserat en kostnadsfri katalogapplikation för iPad som är utformad för att erbjuda dig de bästa verktygen till dina bearbetningsapplikationer – lätta att välja och lätta att använda.

 

Det ger tekniker, programmerare och operatörer en lämplig resurs för att hitta rätt skär för borrning, svarvning, gängning och fräsning. CoroKey erbjuder rekommenderade första val för alla materialklassificeringar inom stål, rostfritt stål, järn, nickelbaserade legeringar, superlegeringar och hårda material. Med CoroKey får du säkra och tillförlitliga skärdata från första skär.

 

CoroKey-applikationen tar hänsyn till materialet i arbetsstycket och vilken typ av bearbetning som ska utföras och guidar dig sedan till korrekt sort och geometri för din specifika materialgrupp.

 

CoroKey-skärguiden baseras på principen ”lätt att välja, lätt att använda” och använder grundinformationen för att hjälpa dig att välja det bästa skäret för jobbet. Applikationen fungerar med både metriska mått och tummått.

 

Användare kan hitta mer information om Sandvik Coromants CoroKey-applikation på www.sandvik.coromant.com

 

Kontaktinformation för försäljningsfrågor:

Besök: : www.sandvik.coromant.com/se