Anna Kvist är nyanställd mättekniker hos NYLI i Uddevalla, där hon kommer att utföra kalibrering i NYLIs ackrediterade laboratorium. Anna är utbildad inom Produktionsteknik med automation och har tidigare arbetat som maskinoperatör.

 

 

 

 

 

 

 

Kiriko Kamei är sedan september anställd som Ekonomiassistent på NYLI i Uddevalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYLI har i samband med förvärvet av Cleanliness Control Europe i Kalmar anställt Peter Markovic som Teknisk säljare av system inom område mätmaskiner och renhetsmätning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla Antonsson är anställd sedan drygt ett år tillbaka som Marknadsassistent och ansvarar bl.a. för NYLI´s mässor och är med och utvecklar nya Shop Online, som presenteras i början på nästa år. Camilla är utbildad Affärsutvecklare/Företagssäljare.