HSF Group har skrivit ett ramavtal om tillverkning med försvars och säkerhetsföretaget Saab. Detta innebär också att HSF Group som ”Preferred Supplier” och Saab har en gemensam syn och stora förhoppningar på framtida tillväxt.

 

HSF Group har som en ledande kontraktstillverkare i Sverige i många år haft Saab AB som stor kund. Nu tecknar HSF Group som en av de första leverantörerna inom mekanikområdet ett koncernövergripande ramavtal med Saab AB och blir ”Preferred Supplier” inom området för Saab.

 

”Saab har varit en stor kund hos oss i många år. Att vi nu är ”Preferred Supplier” ser jag som ett bra kvitto på ett väl fungerande samarbete. Investeringarna vi gjort de senaste åren har varit strategiskt riktiga och nu finns fantastiska möjligheter för tillväxt med Saab ”, säger Christer Alfredsson, CEO HSF Group.

 

”HSF Group har växt mycket senaste året samtidigt som jag investerat mycket i kompetens, teknik och maskinkapacitet. I vårt samarbete med Saab kommer vår bredd och kapacitet till användning”, säger Gunnar Bergström, Styrelseordförande HSF Group.

 

HSF Group är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av mekanik, kablage och elektromekaniska montage med fabriker i Sverige, Estland, Polen och Kina. HSF Group omsätter ca 400 MSEK och har idag ca 350 anställda.

 

För ytterligare information, kontakta

Christer Alfredsson CEO HSF Group +46 70 664 1495

HSF Group AB

www.hsfgroup.com

Postadress

Box 2960 SE-187 29 Täby