För att stärka support och service på FANUC CNC system så har FANUC FA Nordic AB rekryterat 3 nya medarbetare.

 

Hans Frey har anställts som supportingenjör med placering i Sollentuna. Hans har mångårig erfarenhet av verktygsmaskiner och kommer i huvudsak att jobba med telefonsupport tillFanuc;s CNC kunder. Hans kommer senast från Andritz Lynson AB

 

 

 

 

 

 

 

Yuri Shashin har anställts som serviceingenjör med placering i Riga, för att ge lokal service och support till kunder i Baltikum. Yuri har omfattande erfarenhet av service och support på verktygs- och lasermaskiner och kommer närmast från en anställning hos AMADA in Baltics.

 

 

 

 

 

 

 

Marcin Kulwicki har anställts som serviceingenjör med placering i Oslo, för att kunna erbjuda lokal support i Norge. Marcin har jobbat 7 år med service på verktyg/plåts-maskiner och kommer närmast från en anställning hos Din Maskin i Norge.

 

 

 

 

 

 

 

För mer info kontakta:

 

FANUC FA Nordic AB

Hammarbacken 4B

S-19149 Sollentuna

+468 505 80 700

info@fanuc.se

www.fanuc.se