Från och med den 1:a november 2011 har vi glädjen att kunna presentera ett nytt försäljningsbolag för samtliga produkter från Granlund Tools och Granlund Specialverktyg. Försäljningsbolaget heter Dorato Tools och leds av Mikael Gyllhamn, från Granlund Tools.

 

Dorato Tools kommer att jobba mycket kundfokuserat och strukturerat, där stor vikt läggs vid kundens problemlösning. Med försäljningsbolaget kan vi nu erbjuda hela sortimentet från bägge bolagen. Dorato Tools kommer även att bredda sin portfölj med ytterligare märken så att vi kan erbjuda er som önskar en heltäckande lösning för skärande bearbetning.

 

Granlund Specialverktyg finns kvar, men nu enbart som en produktionsenhet i Granlundkoncernen. Från och med den 1:a november kan såväl slutanvändare som återförsäljare i Sverige beställa Granlundverktyg enligt nedan. Ni som redan handlar av en av våra befintliga återförsäljare kan i godan ro fortsätta med detta då vi naturligtvis kommer att fortsätta stötta våra etablerade återförsäljare.

 

Dorato Tools AB

Kungsgatan 84

632 21 Eskilstuna

Tel 016-167290,

fax 016-167292

mail: order@d-tools.se