PULLMAX ställer tillsammans med LVD ut på BlechNordic nu i Stockholm den 4-7 okt. De kommer att demonstrera en avancerad kantpress LVD PBEB-EFL med bland annat in-process system för vinkelmätning Easy-Form och det i­ntuitiva programmeringssystemet CADMAND.

 

Dessutom kommer Pullmax att informera om sitt breda produktsortiment samt alla de olika servicetjänster de kan erbjuda. Allt från olika Serviceavtal med fjärrsupport till kompetent på-platsen-service.

 

– Tillsammans med LVD har Pullmax marknadens bredaste sortiment inom p­låtbearbetning. Produkterna är m­ycket konkurrenskraftiga och vi har allt från e­nklare gradsaxar till avancerade laserskärmaskiner. säger Rikard löfgren Teknisk chef Pullmax AB.

 

Kombination med driftsäkra maskiner, i­ntegrerade system och närmare 30 servicetekniker i deras organisation, ger pullmax sina kunder förutsättningar att få ett m­aximalt utnyttjande av maskinerna.

 

– Med service kontrakt kan du ligga steget före vi håller koll på dina maskiner vilket ger förutsättningar för 24/7 förklarar Rikard.

 

– Ta tillfället och besök vår monter för att d­iskutera olika lösningar med vår r­epresentant från Service. Eller passa på och träffa våra kunniga säljare som kan hjälpa dig hitta rätt maskin i vårt breda utbud avslutar Rikard.