Tänker du produktionsflöden och dess påverkan av vår miljö?, luta dig då mot oss! Våra maskiner, vårt japanska produktionstänk och vår organisation, är alla fullt utvecklade att hantera dagens krav på effektiv produktion med minskad miljöpåverkan. Besök oss då på Blech Nordic i Stockholm4-7 oktober i monter B70

 

EUROPA PREMIÄR FÖR FM-B!

AMADA har tillverkat mindre kulskruvskantpressar av typ FM-B sedan 1992, och över 600 maskiner har levererats. Dessa maskiner finns from storleken 18ton 400mm upp till 36ton 1200mm och utmärker sig på grund av snabbhet, precision och låg energiförbrukning. Dessvärre har dessa maskiner endast funnits för den japanska marknaden. Men nu lanserar vi en helt ny version av FM-B som är anpassad till europiska marknaden! Maskinen som visas på Blech Nordic är FM-B 3613 G NT, denna maskin har presskraft på 36ton och kan bocka detaljer med längder upp till 1200mm med otrolig precision. FM-B kantpressen är givetvis utrustad med Amadas egna styrsystem AMNC PC som kan offline programmeras samt visualisera 3D underlag och ställinformation i styrning. FM-B är även utrustad med flera funktioner för förbättrad arbetsergonomi.

 

DET OPTIMALA FLÖDET!?

I dagens tuffa företagsklimat talas det mer och mer om att optimera flöden och minimera slöseri. Det blir viktigare att göra rätt från början, detta för att marginalerna i verkstadsindustrin inte tillåter några misstag. Därför väljer vi att visa hur vi kan hjälpa Er att optimera flödet. Under Blech Nordic kommer vi använda vår monter som en fabrik. Vi utgår från en 3D konstruktion av ett pennställ som innehåller laserskärning och bockning. Därefter bereder vi denna konstruktion snabbt och effektivt med våra mjukvaror för både bockning och laserskärning. Efter beredning sparas all information i vår gemensamma databas SDD för att enkelt och säkert hämtas av respektive maskin.

 

SVERIGE PREMIÄR FÖR FOM2-R!

Under Blech Nordic får ni möjlighet att se det senaste inom laserskärning av plåt och rör från Amada i form av maskinen FOM2-R. Denna lasermaskin är utrustad med två skärbord för bearbetning av planämnen samt en rörskärningsenhet som kan växlas in i maskinen för bearbetning av rör med diameter upp till 220mm och 6meters längder. FOM2-R är även utrustad med automatisk dysväxling. Detta för att kunna producera i flera olika material och tjocklekar utan manuella ställ.

 

Vi ses i Stockholm!