Remmert GmbH är ett familjeföretag med 100 anställda, man har installerat över 600 lagersystem runtom i världen varav ett 20 tal i Sverige. BE Group, Boxholms Stål AB och BT Trucks i Mjölby är ett par exempel från den svenska marknaden.

Remmert GmbH tillverkar lagersystem för:

  •  Plåt
  • Långgods såsom balk och profiler i olika material
  • Material hantering

Inom process teknologi erbjuder man:

  • Programvaror för logistik
  • System för process kontroll
  • Automation
  • Robotapplikationer

Intercut´s VD Anders Pettersson; lager&logistik blir allt viktigare för våra kunder. Remmert lagersystem passar bra in i vår produktportfölj speciellt för våra kunder inom Steel Service Center. Flödet från inleverans, lager, process fram till leverans innehåller många utmaningar för såväl stora som små företag. Med ett modernt lagersystem kan vi nu erbjuda ordning och reda, lägre kapitalbindning, säkrare leveranser på en minimal yta.