DIN MASKIN VISAR EN E-BRAKE ERGO FRÅN SAFAN – ERGONOMISKT OCH MILJÖVÄNLIGT!

Kantpressen som vi kommer att visa är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande. Det här är en specialdesignad kantpress för att tillvarata operatörens hälsa. Detta skall inte ske på bekostnad av produktiviteten – snarare tvärtom. Safan har lanserat en mycket kompakt kantpress som är högaktuell för stora serier av små bockningsämnen. Alla fördelarna med Safans välkända E-Teknologi får du med på köpet! Maskinen har en öppning i stativet för en fotpedal i specialutförande. Den har även ett justerbart fotstöd samt ergonomistol och bord.

 

Safans E-Brake har en servoelektriskt driven pressbalk som möjliggör höga presshastigheter med en extrem noggrannhet. Den har en rörlig övre pressbalk och ett patenterat drivsystem där kraften överförs till pressbalken via rullar som är placerade längs med balken, vilket minimerar balkens återfjädring. Maskinen har linjärskalor för hög noggrannhet och låg ljudnivå under användning. Returslag utförs med säkerhetsfjädrar vilket garanterar retur av balken även vid strömavbrott. Maskinen har även en mycket låg energiförbrukning, E-Braken gör endast åt energi när pressbalken rör sig, alltså inte i stand-byläge. En sak som verkligen bör poängteras är att eftersom E-Braken inte innehåller någon hydraulik så slipper man helt ifrån oljeläckage. Man slipper även hantera filterbyten och söndriga ventiler.

 

För ytterligare information om Din Maskins medverkan, kontakta en säljare på 0370-693400