ISCAR har kompletterat sitt sortiment av solida CHATTERFREE-pinnfräsar med långskaftade pinnfräsar med tre spånkanaler. Dessa solida pinnfräsar klarar, med eller utan kylning, spårfräsning med djup på ända upp till 2xD i aluminium samt spår med djup 4xD i två passeringar.

 

 

De nya långskaftade pinnfräsarna har alla de beprövade egenskaper och fördelar som övriga pinnfräsar i CHATTERFREE-sortimentet. Differentierad tanddelning som minskar harmoniska svängningar och vibrationer vilka annars kan bryta av solida hårdmetallfräsar, slipade och polerade skäreggar för utmärkt ytfinhet i botten- och sidoytor utan spår efter övergångar. De har visat sig vara särskilt effektiva i lågeffektmaskiner anpassade till ISO40 eller BT40.

 

 

Den nya ECA-H3 … CF pinnfräsen finns i diametrar från 3 till 25 mm. För mer information kontakta Iscar Sverige AB på tel 018-66 90 60.